På denne side kan du blive klædt på til en god cykeltur ud i Svendborg Kommune, hvad enten det er turen til jobbet, skolen eller ud i naturen.

 

I Svendborg og oplandet kan du finde et net af Cykelstier, som forbinder bydelene og en række af lokalbyerne. Nettet er imidlertid slet ikke tilstrækkeligt og Svendborg Kommune arbejder på at ”lukke hullerne”. Du kan læse om kommende stiprojekter HER

Inden du begiver dig ud på tur kan det være rart at chekke en Vejrudsigt. Og skulle uheldet være ude, eller har du bare behov for at forårscheck af cyklen kan du finde en oversigt over Cykelhandlere i Svendborg Kommune.

Kommer du som turist eller er du lokal og vil vise dine gæster Svendborg set fra en cykel er der også mulighed for Cykeludlejning.


For turister på cykeltur har Sydfyns Turistbureau en helt særlig service. Der er i sommeren 2010 udarbejdet forslag til 10 temature på cykel i og omkring Svendborg. Turene er formidlet både på papirkort med beskrivelser, på en hjemmeside og med information via smart phone.

© Svendborg Cykelkommune. Alle rettigheder forbeholdt.